Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Online Εκπαιδευτικό Λογισμικό Α'Βάθμιας & Β'Βάθμιας Εκπαίδευσης

Τετάρτη, 07 Σεπτέμβριος 2011 16:06
Στον παρόντα δικτυακό χώρο παρέχεται σε online μορφή το πιστοποιημένο εκπαιδευτικό λογισμικό για την Α'Βάθμια & Β'Βάθμια εκπαίδευση και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ανεξάρτητα του λειτουργικού σας συστήματος και του φυλλομετρητή που διαθέτει ο Η/Υ σας.
Τα συγκεκριμένα λογισμικά έχουν "χτιστεί" σε τεχνολογία flash. Την 1η και μόνο φορά που θα χρησιμοποιήσετε κάποιο λογισμικό, στις αλλαγές οθονών, θα πρέπει να "κατέβουν" τα αντίστοιχα .swf αρχεία και ίσως παρουσιαστεί μικρή καθυστέρηση.
Επειδή τα δημοφιλή περιβάλλοντα περιήγησης στον παγκόσμιο ιστό πληροφοριών (πχ Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge) έχουν σταματήσει ή πρόκειται να σταματήσουν άμεσα (εντός του 2020) την υποστήριξη σε flash, java κτλ, προτείνουμε την εγκατάσταση του ΕΛ/ΛΑΚ λογισμικού Pale Moon το οποίο θα εξακολουθήσει να υποστηρίζει τις παραπάνω τεχνολογίες, μαζί με την εγκατάσταση και ρύθμιση των προτεινόμενων εφαρμογών flash και java. Οι αντίστοιχες οδηγίες για Ubuntu Linux είναι διαθέσιμες στο http://ts.sch.gr/wiki/Linux/Εγκατάσταση_λογισμικού.
 
Σε περίπτωση που επιθυμείτε την τοπική εγκατάσταση των συγκεκριμένων λογισμικών, αυτά είναι διαθέσιμα:

 
Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες online στους παρακάτω συνδέσμους:

Τελευταία Ενημέρωση στις Κυριακή, 08 Δεκέμβριος 2019 20:30
 Πηγή : ts.sch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου