Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Ανακοίνωση 5ου Γυμνασίου Ευόσμου.

Αγαπητοί γονείς,
σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 23 Ιουνίου και μετά τις 10.00πμ το πρωί ξεκίνησε η ψηφοφορία του κοινωνικού προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας της Coca Cola Τρία Έψιλον «ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ είναι στο χέρι σου»  μέσω του site www.tosxoleiopoutheleis.gr
Ένα από τα δέκα υποψήφια σχολεία είναι και το δικό μας, το 5ο Γυμνάσιο Ευόσμου. Η διαδικασία της ψηφοφορίας θα διαρκέσει 3 εβδομάδες, με λήξη την Κυριακή 13 Ιουλίου στις 12.00 τα μεσάνυχτα οπότε και θα ανακοινωθεί το σχολείο που πρώτευσε σε ψήφους από τα 10 συμμετέχοντα που προτάθηκαν από τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Κορδελιού – Ευόσμου, Π. Μελά, Πυλαίας – Χορτιάτη & Ωραιοκάστρου. Το σχολείο που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους θα επισκευαστεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, έτσι ώστε να είναι έτοιμο να υποδεχτεί μαθητές και καθηγητές την ημέρα του Αγιασμού.
Μπορείτε να υποστηρίξετε το σχολείο μας πέρα από την ψήφο σας κοινοποιώντας την ενέργεια – ψηφοφορία και το site σε όσους περισσότερους μπορείτε προτρέποντάς τους να ψηφίσουν και αυτοί υπέρ, φυσικά, του 5ου Γυμνασίου Ευόσμου.
Η διαδικασία της ψηφοφορίας είναι απλή, αρκεί να εισάγετε το e – mail σας και το password που θα σας σταλεί αυτόματα στο e – mail σας προκειμένου να κάνετε login.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και τη συμπαράστασή σας στο συγκεκριμένο εγχείρημα. Άλλωστε, κοινός μας στόχος είναι η ολοένα και μεγαλύτερη και δραστικότερη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στο σχολείο μας, το οποίο αποτελεί το δεύτερο σπίτι των παιδιών μας, των παιδιών του 5ου Γυμνασίου Ευόσμου
Πηγή : blogs.sch.gr/5gymevos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου